Muffinmage, lovehandles og bilring, det upopulære magefettet har mange kallenavn. Det er vel egentlig ingen som liker det. Dette fettet er det farligst på kroppen, og hvem vil vel ikke ha en smal midje?

Helle Luxe, livsstilsveileder hos Smart Trening sier at det dessverre er veldig vanlig å ha magefett, og det er ikke bra for helsen vår.

Forskningen har bevist at for mye fett rundt magen øker risikoen for plager og sykdommer. Dårlig kosthold og stress kan være noe av grunnen. Spesielt diabetes, hjerte- og karsykdommer er noe man får en større risiko for. Det anbefalte målet for kvinner er under 80 cm rundt midjen, har du mere har du økt risiko for disse sykdommene.

Gå ned i vekt NÅ, prøv Reduxen GRATIS! KLIKK HER!!

Du trenger ikke bli kvitt fettet helt, men med en vektreduksjon på 5-10 prosent får de fleste også redusert midjemålet sitt med 5-10 centimeter, noe som er gunstig helsemessig.

Hvorfor er det så vanskelig å bli kvitt dette fettet? I utgangspunket skal det ikke være vanskeligere å bli kvitt dette fettet enn annet fett vi har på kroppen.

Få hjelp til å gå ned i vekt! Prøv Reduxen GRATIS nå! KLIKK HER!!

Men… stressfaktoren spiller inn, opplever du mye stress kan det gjøre at fettet legger seg rundt magen. Dette er basert på dokumenterte hormonelle påvirkninger. Mange av oss spiser også mye dårlig mat, altså halvfabrikata og ferdigmat.

For å booste fettforbrenningen krever det nok at du må gjøre noe med aktivitetsnivået og kostholdet ditt, noen tips kan være

  • Ikke spis karbohydrater før på ettermiddagen
  • Spis avokado og egg til frokost, med vann eller svart kaffe
  • Grønnsaker og proteiner til lunsj og middag
  • Tren styrke et par ganger i uka og kondisjon en gang

For mange kan det være motiverende å føre logg eller bruke en treningsapp for å se på fremgangen.

Bli kvitt muffinmagen NÅ, prøv Reduxen GRATIS! KLIKK HER!!