Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg blitt mer opptatt av helsen, og ikke minst kostholdet mitt, forteller Bjørn. 

Jeg har prøvd mye, men det er først nå jeg føler at jeg har funnet noe som hjelper! Det tok ikke mange dagene før jeg følte at «noe» skjedde, jeg fikk mindre appetitt og jeg følte at jeg hadde mere energi, det også var lettere å komme seg ut å trimme! Og ikke minst… nå har jeg mindre lyst på søtt og salt!

Det føles lettere å være i aktivitet og jeg spiser mer faste måltider enn før – den konstante småspisingen har jeg sluttet med, smiler Bjørn.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk, men det kunne ikke skade å prøve når en kompis anbefalte Reduxen!

Nå lever jeg et helt annet liv, ler Bjørn. Med mer energi enn før har han blitt hektet på trening og går lange turer hver dag! Han har gått ned noen størrelser i klær og kollegaene hans kan nesten ikke tro det han har klart!


0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder